c Roca, artista pintor.

El pintor Enric Roca va passar la seva infantesa i joventut a Barcelona, al barri de l’eixample, dissenyat pel geni Ildefons Cerdà, a poca distància de la Sagrada Família, obra culminant d'Antoni Gaudí.

 

Es considera alumne del mestre Bilbeny: vaig aprendre a aprendre, una actitud que no he abandonat.

 

Es llicencia en enginyeria industrial a la Universitat Politècnica de Barcelona, una eina per fer coses amb fonament, preservant el creixement de la sensibilitat artística. Creu que la tècnica de l'art és una mica de física, una mica de química i molta feina.

L’any 1995 funda l’Associació de pintors ART DIRECTE, organitzant Mostres d’Art en carrers i places de moltes poblacions, principalment, a Catalunya. Impulsor, dins d’ART DIRECTE, de la iniciativa Pintura Col·lectiva, que consisteix en l’execució d’una pintura amb la intervenció de diversos artistes al mateix temps, en un lloc públic.

 

Amb els anys ha desenvolupat un impressionisme figuratiu, on la lluminositat de les seves pintures es tradueix en una infinita gamma de reflexos que donen com a resultat una gran profunditat i harmonia de contrallums.  Després de crear més de 7.000 obres registrades, a la primavera del 2013 inicia un nou camí que el porta a canviar de tècnica i d'estil.

© Copyright 2013. 2014. 

 

Declaro que els meus drets d'autor estan units a totes les meves dades personals, il·lustracions, còmics, pintures, fotos i vídeos professionals, etc. (com a resultat de la Convenció Berner). Per a l'ús comercial dels anteriors, és necessari en tot moment el meu consentiment per escrit.

Notifico que està estrictament prohibit divulgar, copiar, distribuir, difondre, o adoptar qualsevol altra acció en contra meva sobre la base d'aquest perfil i/o el seu contingut. Les esmentades accions prohibides s'apliquen també als treballadors, estudiants, agents i/o empleats, sota la direcció o control del dipositari.     

El contingut d'aquest perfil és privat i la seva informació confidencial. La violació de la meva privacitat està castigada per la llei (UCC 1-103 1 1-308-308 i l'Estatut de Roma)    

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now